Ondersteuning door Visolutions

U bent absoluut overtuigd van het feit dat digitalisatie, overzicht en opvolging van alle contracten in uw organisatie noodzakelijk is om bedrijfsrisico’s te minimaliseren en kosten te besparen. Alleen weet u niet wanneer u de tijd zult vinden om het Contract Management in uw organisatie up and running te krijgen. U kunt zich bovendien al levendig de reacties van de interne stakeholders voorstellen die niet staan te trappelen om nog een extra taak erbij te krijgen.

Relax, ons Visolutions team is erin gespecialiseerd om u hierin bij te staan en ervoor te zorgen dat uw contracten onder controle zijn en blijven. D.m.v. onze hands-on aanpak zorgen we ervoor dat al uw lopende contracten op een correcte manier geregistreerd worden in onze gespecialiseerde, veilige en zeer gebruiksvriendelijke Contract Management Software omgeving.

U heeft overal en altijd toegang tot alle contracten, behoudt het overzicht en wordt tijdig ingelicht van alle belangrijke milestones. Na registratie van de lopende contracten heeft u de keuze om op onze diensten beroep te blijven doen voor alle nieuwe contracten en updates van de lopende contracten of doet u dit zelf.

Voordelen

  • Tijdswinst doordat alle lopende en nieuwe contracten geregistreerd worden door experts. Indien gewenst kunnen onduidelijkheden en ontbrekende zaken rechtstreeks opgevraagd worden bij de leveranciers.
  • Persoonlijke aanpak. U krijgt een eigen dossierbeheerder toegewezen die uw rechtstreeks aanspreekpunt vormt. Bij opstart krijgen alle gebruikers een opleiding en worden tijdens een 1 op 1 alle onduidelijkheden en taken overlopen.
  • Blijvende focus op uw Contract Management door 6 maandelijkse meetings.
  • Advies over mogelijke optimalisatiemogelijkheden binnen uw contracten

Neem contact op voor meer informatie rond onze dienstverlening